Gratis lånebil hos Ginnerup Automobiler A/S

Husk, at vi i Ginnerup Automobiler stiller en gratis lånebil til rådighed, når bilen er til reparation eller serviceeftersyn på vores værksted. Vi er i besiddelse af omkring 10 lånebiler, men er naturligvis fleksible, hvis der bliver brug for flere.

Der er som udgangspunkt ingen minimumskrav til brug af vores lånebil. Vi laver en lejekontrakt, hvor du bliver indregistreret som ny fører af bilen. Når du f.eks. afleverer din bil til udbedring af forsikringsskade, er du derfor hurtigt videre med lånebilen.

Hurtig og uproblematisk service – for private og erhverv
Bilen er for mange en forudsætning for, at hverdagen fungerer. Det ved vi hos Ginnerup Automobiler A/S, og derfor stiller vi gratis lånebil til rådighed, når jeres egen bil ikke er disponibel.

Gratis lånebil er tilgængelig for såvel private bilejere som erhverv. Vi sørger for, at hverdagen hænger sammen, indtil jeres egen bil igen er køreklar. I den forbindelse tilbyder vi hurtig, effektiv og professionel service, når bilen f.eks. skal til serviceeftersyn eller har pådraget sig en forsikringsskade.

Kontakt os i dag
Har du spørgsmål til vores gratis lånebiler? Så kontaktes vi alle ugens dage på tlf. 79 27 72 00. Vi modtager kunder fra hele landet, f.eks. østjyske kunder fra Hedensted, står vores kompetente medarbejdere altid klar til at møde dig på Høegh Guldbergsgade 46 i Horsens.

Kontakt os

Loading...