Udbedring af forsikringsskader i Horsens

Hos Ginnerup Automobiler A/S har vi mange års erfaring med autoopretning og karosseri-skader. Vi modtager kunder fra hele landet, og kommer du fra f.eks. Østjylland, er vi behjælpelige ved alle typer forsikringsskader, som:

- Rustreparationer
- Karosserireparationer
- Glasreparationer

Bred service ved forsikringsskader
Selvom vi primært handler med Citroën, udfører vi reparationer på alle bilmærker og modeller, uanset bilens alder. Vi kender proceduren, når jeres bil eller kassevogn pådrager sig en forsikringsskade - og vi hjælper altid med kontakten til forsikringsselskabet og udfyldning af diverse dokumenter og formularer.

Det spiller ingen rolle, om du kontakter os først eller henviser forsikringsselskabet til os. Når uheldet er ude i f.eks. Hedensted eller Horsens, er vi meget fleksible.

Topmoderne værksted
På vores værksted har vi det nyeste udstyr. Vores mekanikere er veluddannede og erfarne i f.eks. pladearbejde og stiller store krav til værktøj og materialer.

Hos Ginnerup Automobiler A/S har vi faste retningslinjer for, hvordan arbejdet skal udføres – og det er din garanti for kvalitetsbevidst udbedring af forsikringsskaderne og dermed et resultat, som lever op til dine forventninger.

Kontakt os i dag
Du kan fange os på tlf. 79 27 72 00 hele ugen. Vi er altid til rådighed, når I jeres bil har pådraget sig en forsikringsskade.

Kontakt os

Loading...