Velkommen til Citroën

Salgsafdelingen hos Ginnerup Automobiler har mange års erfaring inden for salg af biler til private og erhverv. Vi lægger stor vægt på at finde bilen, der lever op til dine behov og forventninger, uanset om du søger ny eller brugt, person- eller erhvervsbil. Fx kan du også lease en bil til erhvervsbrug.

Vor salgsafdeling står til din rådighed og giver dig god information, vejledning og gerne en prøvetur. Har du specielle ønsker om tilbehør eller ekstraudstyr, så spørg. Vi har alt, hvad der skal til for at give din bil det særpræg, du ønsker.
Vi kan også tilbyde dig en fordelagtig finansierings løsning samt gode forsikrings muligheder, der gør din hverdag efter bilkøbet tryg.
Vi har et stort udvalg i nye såvel som brugte top klargjorte biler, og vi er altid friske på en uforpligtende bilsnak.

Bredt udvalg af Citroën

Hos Ginnerup Automobiler A/S finder I et bredt udvalg af nye personbiler og varevogne fra Citroën. Søger I f.eks. en praktisk familiebil eller en mindre, mere smart vogn? Hvad enten du som privat eller erhverv er på udkig efter ny bil, har Citroën den rette model.

Behovet for ny bil er meget forskelligt. Mens nogle søger en kraftfuld, mere sporty vogn, prioriterer andre komforten og benzin- og dieseløkonomien. Citroën tilbyder biler, der er såvel veludstyrede og billige i drift og du får således mere for pengene, når du besøger Ginnerup Automobiler A/S.

Vores klare målsætning er at finde bilen, der lever op dine behov og forventninger.

Finansiering og forsikring af nye biler

Der er mange forskellige finansierings- og forsikringsmuligheder, når I skal have ny bil. Hvad enten I ønsker en stationcar, en hatchback eller en rummelig kassevogn til erhvervsbrug, hjælper vi i Ginnerup Automobiler A/S jer gennem hele processen.

Forsikring af bilen er lovpligtigt, og vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber. Vi giver dig et bredt udvalg af lånetyper, når du skal have ny bil – fra leasing til almindelige købekontrakter med 20% i udbetaling og finansiering helt uden udbetaling.

Vi giver jer overblikket over mulighederne, ligesom vi naturligvis hjælper jer med det nødvendige papirarbejde. I kan oftest få lånet bevilliget, mens I venter på bilen.

Ginnerup Automobiler A/S – en professionel autoforhandler

Hos Ginnerup Automobiler A/S ønsker vi at fremstå som en professionel autoforhandler. Vi arbejder løbende på at sikre jer de bedste løsninger, både hvad angår valg af bil og eventuelt ekstraudstyr, som f.eks. navigation og alufælge.

Kunder fra hele landet er velkommen på Høegh Guldbergsgade 46 i Horsens – ellers kontaktes vi på tlf. 79 27 72 00 hele ugen. Kommer du fra f.eks. Hedensted eller Horsens, er vi et besøg vær.