Søger du et køretøj på gule plader?

Hos Ginnerup Automobiler A/S forhandler vi en række gulpladebiler og kassevogne i god kvalitet, såvel nye som brugte. Vores udvalg er stort, og et besøg på Høegh Guldbergs Gade 46 i Horsens er derfor sjældent forgæves.

Behovet for et køretøj på gule plader er meget forskelligt. Vi har hjulpet både private og erhverv med at finde den rette gulpladebil eller kassevogn.

Find din kassevogn hos Ginnerup Automobiler A/S

Mange virksomheder skal bruge en kassevogn som led i deres service. I den forbindelse handler det om at finde en praktisk løsning, der lever op til kundernes forventning. Vi tilbyder kassevogne i mange forskellige størrelser, alt fra den lille Citroën Berlingo til større køretøjer.

Står I som f.eks. tømrer- eller VVS-virksomhed og skal bruge én eller flere kassevogne, ser vi frem til jeres henvendelse.

Find din gulpladebil hos Ginnerup Automobiler A/S

Det er ikke altid, at behovet rækker til en klassisk 5-dørs. Vi forhandler vi en række personvogne på gule plader til jer, der kun har behov for to sæder. Det kan f.eks. være bil nummer 2 i familien eller til en boghandler, der skal bruge en mindre personlignende varevogn.

Vi tilbyder f.eks. modellen Citroën Cactus som gulpladebil. Som almindelig 5-dørs kan denne erhverves fra 210.00 kroner inkl. moms – på gule plader kan den erhverves for 125.000 kroner inkl. moms. Der er altså mange penge at spare ved at vælge gulpladebil.

Kontakt os i dag på tlf. 79 27 72 00

Du er altid velkommen til at kontakte eller besøge os. Med base i Horsens er vi en fornuftig løsning, hvis du kommer fra f.eks. Hedensted.

 

Liste Galleri